Büyük Yıldız İlkokulu
BÜYÜKYILDIZ MAH. BÜYÜKYILDIZ KÜME EVLERİ BÜYÜK YILDIZ ILK OKULU BLOK NO: 53/3 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim öğretim faaliyeti gerçekleşmektedir.

Okulumuzda tam gün eğitim öğretim faaliyeti gerçekleşmektedir.

kalorifer

Öğretmen servisimiz bulunmamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

ilçeye 55 km ile 110 km uzaklıkta.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Ceylanpınar, Akçakale ve Harran İlçelerine 55 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Okulumuzda birçok sportif etkinlikler düzenlenmektedir.

Okulumuzda birçok proje çalışmaları yürütülmektedir.